20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Diclede sağlıkçılar, toplum sağlığı için yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diclede sağlıkçılar, toplum sağlığı için yürüdü
Abone ol
DİCLE İLÇE DEVLET HASTANESİ’NDEN SAAT KULESİNE KADAR YAPILAN ANLAMLI YÜRÜYÜŞ SONRASI GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN BİR KONUŞMA YAPAN DİCLE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. SEDAT ÖZKUL, “BUGÜN 10 MAYIS SAĞLIKTA FARKINDALIK GÜNÜ, HAREKET GÜNÜ. AMACIMIZ BURADA İLÇEMİZDE BİR FARKINDALIK OLUŞTURMAKTIR. HAREKETE EDEN VÜCUT, SAĞLIKLI VÜCUTTUR. BU ANLAMDA GERÇEKTEN İSTİYORUZ Kİ KENDİ İLÇEMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA, TÜM PERSONELE DAHA SAĞLIKLI OLMASI İÇİN GÜNLÜK HAYATTA DA ÇOK ABARTILI OLMAKSIZIN BASİT YÜRÜYÜŞLE BUNU SAĞLIKLI BİR YÖNTEMLE GEÇİRDİK. BU ANLAMDA BU ETKİNLİĞİ YAPTIK. ETKİNLİĞE KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ, SAĞ OLSUNLAR, VAR OLSUNLAR” DEDİ.

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde ’10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Günü’ dolayısıyla sağlıkçılar tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş yapıldı.


Toplum sağlığına ve günün anlam ile önemine dikkat çekmek için yapılan yürüyüşe Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Sedat Özkul, Hastane Müdürü Zeki Beyazıt, Müdür Yardımcısı Veda Güneş, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesinde çalışan birçok sağlık personeli katıldı. Dicle İlçe Devlet Hastanesinden saat kulesine kadar yapılan anlamlı yürüyüş sonrası günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sedat Özkul, “Bugün 10 Mayıs sağlıkta farkındalık günü, hareket günü. Amacımız burada ilçemizde bir farkındalık oluşturmaktır. Harekete eden vücut, sağlıklı vücuttur. Bu anlamda gerçekten istiyoruz ki kendi ilçemiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına, tüm personele daha sağlıklı olması için günlük hayatta da çok abartılı olmaksızın basit yürüyüşle bunu sağlıklı bir yöntemle geçirdik. Bu anlamda bu etkinliği yaptık. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.


Yürüyüş, sağlıkçılar tarafından yapılan alkışlarla son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiraladığı araçla kaçan dolandırıcı GPS üzerinden 700 kilometrelik takiple yakalandıÖnceki Haber

Kiraladığı araçla kaçan dolandırıcı GPS...

Engelli bireylerin gösterileri ayakta alkışlandıSonraki Haber

Engelli bireylerin gösterileri ayakta al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar