160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dezavantajlı öğrenciler için yeni proje

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dezavantajlı öğrenciler için yeni proje
Abone ol
Düzce’de ‘mesleki Eğitimde Ve çalışma Ortamlarında Dezavantajlı öğrencilerin Işyerinde Sağlık Ve Güvenlik Uygulamaları’ çerçevesinde Uluslararası Proje Hazırlandı. Proje De Düzce Tso Ile Işbirliği Protokolü Imzalandı.

DÜZCE (İHA) – Düzce’de "Mesleki eğitimde ve çalışma ortamlarında dezavantajlı öğrencilerin iş yerinde sağlık ve güvenlik uygulamaları" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Düzce TSO arasında protokol imzalandı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından geliştirilen "Mesleki eğitimde ve çalışma ortamlarında dezavantajlı öğrencilerin iş yerinde sağlık ve güvenlik uygulamaları" konulu proje çerçevesinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na iş birliği ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette ayrıca proje sonuçlarının yaygınlaştırılması konusunda işbirliği protokolü de imzalandı. Toplantıda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İŞ-KUR Düzce İl Müdür Yardımcısı Hasan Ali Subaşı, projenin yurt dışı ortakları, MEB İSG Birimi Yöneticileri yabancı misafirler hazır bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birbirimize Candan Bağlıyız kan projesi Önceki Haber

Birbirimize Candan Bağlıyız kan projesi

Sanayi temalı resim yarışması sonuçlandı Sonraki Haber

Sanayi temalı resim yarışması sonuçlandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar