160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dev gemiyi gören telefona sarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dev gemiyi gören telefona sarıldı
Abone ol
323 METRELİK DEV GEMİ, YENİDEN BODRUM’A GELDİ

İtalya bayraklı "Costa Venezia" adlı yolcu gemisi, Muğla’nın Bodrum ilçesine bin 523 turist getirdi.


Costa Venezia isimli dev kruvaziyer, yeniden ilçeye gelerek Gemi Yanaşma İskelesi’ne demirledi. İzmir Limanı’ndan gelen 323 metre uzunluğunda, 37 metre genişliğinde, 135 bin ton ağırlığındaki İtalya bayraklı 5 bin 260 yolcu kapasiteli gemide ağırlıklı olarak Almanya, İspanya ve İtalya uyruklu olmak üzere toplam bin 523 yolcu ve 994 personel bulunuyor.


13 restoran, 7 bar, 4 havuz ve jakuzi, aqua park ile bir macera parkı, tiyatro salonu, disko, casino, internet kafe, 4D Sinema, mağazalar ve kütüphane, çocuk kulübü, terapi havuzu, Türk hamamı, sauna, rahatlama ve dinlenme bölümleri, spor salonu, masaj odaları ve solaryum bulunan gemi, 5 yıldızlı bir otel imkanı sunuyor.


Gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından Bodrum’u gezdi. Kimi yolcular da günlük tekne turuna çıktı. 323 metrelik dev gemiyi görenler ise telefona sarılarak bol bol fotoğrafını çekti. Kruvaziyerin, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Pire Limanı’na doğru hareket edeceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Romatoloji doktoru göreve başladıÖnceki Haber

Romatoloji doktoru göreve başladı

Tekirdağda polis 49 kişiye işlem yaptıSonraki Haber

Tekirdağda polis 49 kişiye işlem yaptı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar