160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Derincenin yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derincenin yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor
Abone ol
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çelik Ara Kat Ve Duvar Imalat çalışmalarının Devam Ettiği Yeni Belediye Hizmet Binasındaki çalışmaları Inceledi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çelik ara kat ve duvar imalat çalışmalarının devam ettiği yeni belediye hizmet binasındaki çalışmaları inceledi.

Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan yeni düzenlemelerle önceki dönem yarım kalan 1071 Kültür Merkezi, revize edilerek yeni belediye hizmet binasına dönüştürülüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat ve yetkililer ile birlikte çelik ara kat, duvar imalat çalışmalarının devam ettiği yeni hizmet binasını ziyaret ederek, projenin son durumu ile ilgili bilgi aldı. Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi’nde yapılan yeni düzenlemelerin ardından 12 bin 50 metrekare inşaat alanına sahip 5 katlı belediye hizmet binası tamamlanarak ilçe halkının kullanımına sunulacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Pazartesi günü biz doğal olarak GİKi toplayacaktık. Bu soruyu GİKe soracağız Önceki Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Pazart...

Denizlinin Çoban Yıldızı belli oldu Sonraki Haber

Denizlinin Çoban Yıldızı belli oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar