160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Derincede spor şöleni düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derincede spor şöleni düzenlendi
Abone ol
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE ABDULLAH TAYYİP OLÇOK GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ’NDE SPOR ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde spor şöleni gerçekleştirildi.


Derince Belediyesi’nin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına gençlerin ilgisi yoğun oldu. Etkinliğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "19 Mayıs, gelecek demektir. Bizler de geleceğimiz için gençlerimize sahip çıkıyoruz. Bu anlayışla ‘Gençlerimiz geleceğimizdir’ diyerek, sizlerin daha iyi şartlarda yetişmeniz için kalıcı eserler inşa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Eğitim ve spora farklı bir bakış açısı getiren gençlik merkezlerimize sizlerin göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. Tesisleşme hamlemizin yanı sıra sizler için kurduğumuz Derincespor Kulübümüz ile 4 merkez, 21 branş ve 3 bin 750 sporcu ile ilçemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Tek gayemiz, bu tesislerimizde dürüst, ahlaklı ve vizyon sahibi sporcular yetiştirmek. İnanıyorum ki, sizlerle birlikte geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Aygün ve beraberindeki heyet, branş gösterileri sergileyen öğrencilerle bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çöplük yangınında gökyüzü dumanla kaplandıÖnceki Haber

Çöplük yangınında gökyüzü dumanla kaplan...

Küçükçekmecede kamyonet hırsızlığı kameradaSonraki Haber

Küçükçekmecede kamyonet hırsızlığı kamer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar