18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5406
EURO34.7753
ALTIN2488.8

Dergi sahibi Dağdelen, Ak Parti’den Aday Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dergi sahibi Dağdelen, Ak Parti’den Aday Adayı
Abone ol
Hatay merkezli olarak yayın yapmakta olan Avlu dergisi imtiyaz sahibi, aynı zamanda da Telaffu’s Reklam Ajansı kurucusu olan R. Seren Güllü Dağdelen Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Hatay merkezli olarak yayın yapmakta olan Avlu dergisi imtiyaz sahibi, aynı zamanda da Telaffu’s Reklam Ajansı kurucusu olan R. Seren Güllü Dağdelen Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Ak Parti içerisinde değişik kademelerde görev yapan R. Seren Güllü Dağdelen, Hatay İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek 28. Dönem  Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Dağdelen Aday Adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; " Kıymetli hemşerilerim; Depremin ilk anından beri devlet ve millet olarak deprem felaketinin sebep olduğu yaraları sarmanın gayreti ve kararlılığı içerisindeyiz.

Acılarımızın tarifi imkânsız. Bizler, her zorlukla birlikte bir kolaylığın olduğuna inanan ve her zorluğu birliktelikle aşan bir milletiz.

Umutsuzluğa kapılmadan çalışacak, milletimize el ele vererek bölgemizi aydınlık günlere ulaştıracağız. AK Partimiz 21 yıldır aziz milletimizin desteği ve teveccühü ile girdiği her seçimden galip çıkmıştır.

Milletimizin beklentilerini politikaya dönüştüren partimiz için 14 Mayıs bir nihayet değil yeni başlangıçların müjdeleyicisi olacaktır.



Bu başlangıç Türkiye için hemen şimdi heyecanı ile geleceğe atılan yeni adımların mihenk taşı olarak tarihe yazılacaktır. Önümüzdeki süreçte Partimizin yirmi yıldır gösterdiği başarıları en temelde devam ettirmeyi amaçlayıp hedef edindik."dedi.

Seçim süreci ile de değerlendirmede bulunan Dağdelen; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılının inşasında en çok biz gençlere güvendiğini belirtiyor. Biz gençleri anlamaya çalışmayacağız, biz gençlerle birlikte yaşayacağız. Elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğiz.

14 Mayıs'ta yeniden tarih yazarak büyük Türkiye'nin öznesinde yer alacak Hatay'ımız için gayret sarf edecek ve bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak birlik içerisinde "Türkiye Yüzyılı" yürüyüşüne devam edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı Gençlerin Yüzyılı Olacak. Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı belirtiyor. Vatanımız, milletimiz, ve Hatay'ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum."diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karacabeyde 106 metruk bina yıkıldıÖnceki Haber

Karacabeyde 106 metruk bina yıkıldı

Kastamonuda pompalı tüfekle evi kurşunlayan şahıs yakalandıSonraki Haber

Kastamonuda pompalı tüfekle evi kurşunla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar