14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremzedelere ücretsiz protez hizmeti: 575 teslimat ücretsiz gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedelere ücretsiz protez hizmeti: 575 teslimat ücretsiz gerçekleştirildi
Abone ol
Depremzedelere ücretsiz Protez Hizmeti: 575 Teslimat ücretsiz Gerçekleştirildi (iş Insanı Mustafa Düğer)

Depremden etkilenen vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla İş İnsanı Mustafa Düğer’in başlattığı projede, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği yerleşke alanı içerisinde Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi bugüne kadar 575 vatandaşın protezleri ücretsiz olarak teslim etti.

Kırşehir Koruma Platformu Başkanı Mustafa Düğer’in tamamı tarafınca sağlanan makina-ekipman ve protez ortez malzemeleri ile teknik personel desteğiyle hizmet verildi. Projeyle, depremden etkilenen 11 ilde uzvunu kaybeden vatandaşların yaralarını sarmak hedeflendi. Bölgede yaşayanların hayatına ücretsiz sağlanan destekle dokunulmaya çalışılıyor.

Depremzede herkesin yanında olduklarını ifade eden Düğer, "Depremden etkilenen kardeşlerimizin yanındayız. Sagladığımız bu hizmet, onların yeniden hayata tutunmalarında önemli bir rol oynayacaktır" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batmanda 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anıldı Önceki Haber

Batmanda 6 Şubat depreminde hayatını kay...

Başkan Taşkın: Ekiplerimiz gece gündüz sahada Sonraki Haber

Başkan Taşkın: Ekiplerimiz gece gündüz s...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar