160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremzedeler spor salonlarında kalıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedeler spor salonlarında kalıyor
Abone ol
EVLERİNE GİRMEYE KORKANLAR İÇİN İL GENELİNDE SPOR SALONLARI HALKIN KULLANIMA AÇILDI.

Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından spor salonlarında kalan depremzedeler bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, “Sıcak bir yerdeyiz, yemeğimiz geliyor” dediler.


Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen ve birçok ilden hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede en büyüğü 4.3 olmak üzere çok sayıda artçı deprem yaşandı. Evlerine girmeye korkanlar için il genelendi spor salonları halkın kullanıma açıldı.


Geceyi sokakta değil de spor salonunda geçiren depremdeler, sıcak bir yerde olduklarını belirterek, “Depremden sonra biz buraya geldik. Gece burada kaldık. Bize yardım geliyor, yemek veriyorlar. Sıcak bir yerdeyiz çok şükür. Burada birkaç gün kalabiliriz” dediler.


Spor salonunda sıcak bir ortamda geceyi geçiren depremzede çocuklarda ellerine aldıkları kutularla oyunlar oynadılar.


Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü merkez ve ilçe tesislerinde toplam bin kişi ağırlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. İsmail Kaya getirildiÖnceki Haber

Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim...

Göztepe ile Altay arasındaki 64. randevuSonraki Haber

Göztepe ile Altay arasındaki 64. randevu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar