160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremzedeler için soba ve yakacak gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedeler için soba ve yakacak gönderildi
Abone ol
ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER TARAFINDAN YAPIMI TAMAMLANAN SOBALAR İLE TEMİN EDİLEN YAKACAKLAR DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından yapımı tamamlanan sobalar ile temin edilen yakacaklar deprem bölgesine gönderildi.


İlçede bulunan Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 73 adet soba, 386 soba borusu ve yakacak malzemesi; Kaymakam Mehmet Göze, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, hayırsever emekli öğretmen Nuran Gülşen ve diğer katılımcılar ile birlikte yardım tırına yüklenerek depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere afet bölgesine gönderildi.


Kaymakam Mehmet Göze konuyla ilgili olarak şunları söyledi, “Depremzede vatandaşlarımız için okulumuzda hazırlanan soba ve yakacak ihtiyacına katkı sağlayan, destek olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine, hayırseverlere ve üretim yapan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz. Gün birlik olma günü ve ilçemizde gösterilen dayanışmadan çok memnun olduk" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sancaktepede uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs tutuklandıÖnceki Haber

Sancaktepede uyuşturucu madde ticareti y...

Depremzede öğrenciler için devlet-özel sektör iş birliği ile anaokulu kurulduSonraki Haber

Depremzede öğrenciler için devlet-özel s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar