160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremzedeler için OSBden seyyar tuvalet ve duş kabinleri yola çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedeler için OSBden seyyar tuvalet ve duş kabinleri yola çıktı
Abone ol
ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BULUNAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (OSB) 'NDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKA SAHİPLERİ BİR ARAYA GELEREK DEPREMZEDELER İÇİN SEYYAR TUVALET VE DUŞ KABİNLERİ YAPARAK DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ’nde faaliyet gösteren fabrika sahipleri bir araya gelerek depremzedeler için seyyar tuvalet ve duş kabinleri yaparak deprem bölgesine gönderdi.


Kahramanmaraş ve 11 ili etkileyen asrın felaketi olan deprem sonrasında Çaycuma OSB’de bulunan fabrika sahipleri bir araya gelerek depremzedelerin ihtiyacı olan seyyar tuvaletler ile duş kabinleri deprem bölgesine gönderildi. Sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda; “Sanayicilerimizin ve emekçi kardeşlerimizin emek destekleriyle yapılan seyyar tuvaletler ve duş kabinleri depremden etkilenen vatandaşlarımızın kullanmaları için afet bölgesine gönderildi. Emeği geçen tüm sanayicilerimize ve emekçilerimize minnettarız” diye ifade ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede öğrenciler için devlet-özel sektör iş birliği ile anaokulu kurulduÖnceki Haber

Depremzede öğrenciler için devlet-özel s...

BAÜNün giriş kapılarına Kuvayi Milliye ve Karesi Bilgelik adı verildiSonraki Haber

BAÜNün giriş kapılarına Kuvayi Milliye v...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar