27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Depremzede çocuklar için bağış toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzede çocuklar için bağış toplandı
Abone ol
QNB Finansbank’ın yan kuruluşu QNB Sigorta, deprem felaketinden etkilenen bölgelere yardım amacıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

QNB Finansbank’ın yan kuruluşu QNB Sigorta, deprem felaketinden etkilenen bölgelere yardım amacıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

QNB Sigorta, gönüllü çalışanlarıyla birlikte Tele Satış kanalı üzerinden gerçekleştirdiği sigorta ürünü satışlarının gelirini Darüşşafaka'ya bağışladı.

Gönüllülük kampanyası kapsamında, QNB Sigorta'nın Tele Satış ekiplerinden 79 çalışan, iş saatleri dışında gönüllü olarak katılım gösterdi.

Çalışanlar sigorta ürünü satışı yaparak elde edilen gelirin tamamını Darüşşafaka'ya bağışlamıştır. Bağış miktarı, satılan her poliçenin bir yıllık toplam prim tutarına denk gelmektedir.

QNB Sigorta, depremlerin etkilediği 11 ilde yardım çalışmalarını sürdürmektedir.

Aynı şekilde, Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik isim değişikliğiyle QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik olarak adlandırılan şirket de deprem sonrası yardımlarını sürdürmektedir.

Şubat ayındaki deprem felaketinin başlangıcından itibaren, Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik (şimdiki adıyla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik), ayni ve maddi yardımlar yaparak ilgili kurum ve kuruluşlara destek olmuştur. Ayrıca, sigorta poliçelerinin iptal edilmemesi için taksit ödemelerini 6 ay ertelemiştir.

QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik, afet bölgelerindeki finans, bankacılık ve sigortacılık öğrencilerine destek vermek amacıyla Geleceğe Değer Sigortacılık Akademisi'ni kurmuştur.

Bu akademi, 11 ildeki üniversite öğrencilerine sertifikalı staj programı sunmaktadır. Program kapsamında, sigortacılık, liderlik, yatırım ve finans gibi geniş bir yelpazede eğitim imkanı sağlanmaktadır.

Uzman akademisyenler tarafından verilen toplam 17 günlük derslerin ardından başarılı olan öğrenciler, sigorta şirketinde yaz stajı yapma fırsatı elde etmektedir.

Bu şekilde, QNB Sigorta ve QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik (önceki adıyla Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik), deprem felaketinden etkilenen bölgelerde yardım faaliyetlerine devam etmektedir.

Ayni ve maddi yardımlarla birlikte, depremzedelerin eğitimine destek olmayı hedefleyen projeler gerçekleştirilmektedir. Bu çabalar, toplumun gençlerine eğitim ve staj imkanları sunarak geleceğe yönelik destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray jandarmadan silah ticareti operasyonuÖnceki Haber

Aksaray jandarmadan silah ticareti opera...

Derince Belediye Meclisinden vefa örneğiSonraki Haber

Derince Belediye Meclisinden vefa örneği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar