160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremlerden etkilenen Hatay’da çocuklar için çevre farkındalığı etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremlerden etkilenen Hatay’da çocuklar için çevre farkındalığı etkinliği
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, konteyner kentlerde yaşayan çocuklarda "sıfır atık" konusunda farkındalık oluşması amacıyla etkinlik düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, konteyner kentlerde yaşayan çocuklarda "sıfır atık" konusunda farkındalık oluşması amacıyla etkinlik düzenlendi.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Atakaş Konteyner Kenti'nde "Çevre Kahramanı" temalı, "Temiz bir dünya için el ele" sloganıyla düzenlenen etkinliğe yaklaşık 350 çocuk katıldı.

Etkinlikte çocuklar, konteyner kentlerdeki çeşitli atıkları topladı.

Afyonkarahisar Çevre Mühendisleri Derneği Başkanı Birol İnan, AA muhabirine, İskenderun başta olmak üzere deprem bölgesindeki çocuklarda çevre farkındalığı ve temiz çevre duyarlılığı oluşturulması adına bir proje gerçekleştirdiklerini söyledi.

İnan, etkinlikte çocukların çevre temizliğine katılmasını sağladıklarını belirterek, "Çocuklara güneşten korunmaları için şapka dağıttık. Daha sonra çocukları yaşlarına göre 4 gruba ayırdık.

Sırayla küçükten büyüğe doğru kağıt, plastik, cam ve metal topladılar. Daha sonra da Sayın Valimizin göndermiş olduğu hediyeleri kendilerine dağıtarak hepsini çevre kahramanı ilan etmiş olduk." ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyorÖnceki Haber

Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkımı d...

Isparta’da Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin sergisi açıldıSonraki Haber

Isparta’da Halk Eğitimi Merkezi kursiyer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar