160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı, korku dolu anlar ve binaların çökmesi kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı, korku dolu anlar ve binaların çökmesi kamerada
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ'TA MEYDANA GELEN İKİNCİ DEPREMİN MERKEZİ ELBİSTAN'A AİT CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIYAN VE YENİ ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜLER KORKU DOLU ANLARI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ikinci depremin merkezi Elbistan’a ait cep telefonu kamerasına yansıyan ve yeni ortaya çıkan görüntüler korku dolu anları gözler önüne serdi.


Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremin 16’ıncı gününe girildi. Deprem bölgesinde sahada enkaz kaldırma, ve yaraların sarılması için çalışmalar sürerken 7.6’lık ikinci depremin yaşandığı Elbistan’dan yeni görüntüler ortaya çıktı. İkinci depremin merkezi Elbistan Güneşli Mahallesi eski köy garajları mevkiinde bir kişi cep telefonu ile o anları saniye saniye kaydetti. Görüntüler de depremle birlikte yaşanan panik, çöken bir bina ile yıkılan başka binaların toz bulutları yansıdı.


O anlar depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İtfaiye personelinin ‘eldiveni kurtuluşun hikayesi oldu Önceki Haber

İtfaiye personelinin ‘eldiveni kurtuluşu...

Hatay hayalet şehre dönüştü Sonraki Haber

Hatay hayalet şehre dönüştü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar