160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremin 18. ayında cenazesi bulunan mezara genç kızın ismi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremin 18. ayında cenazesi bulunan mezara genç kızın ismi verildi
Abone ol
Hatay'da Depremin 18. Ayında Mezarı Dna Eşleşmeleri Sonucu Cenazesi Bulunan 26 Yaşındaki Merve Ateş'in Ismi Mezara Verildi.

Hatay’da depremin 18. ayında DNA eşleşmeleri sonucu defnedildiği mezarı bulunan 26 yaşındaki Merve Ateş’in ismi mezara verildi.

Depreme İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde yakalanan Merve Ateş’in anne ve babası enkazda kalarak hayatını kaybetmişti. Ateş’in ailesiyle birlikte yaşadığı evlerinin enkazında genç kadına ait her hangi bir ize rastlanamamıştı. Genç kadından acı haber asrın felaketinin 18.ayında geldi. DNA eşleşmeleri ve resimlerle yapılan kontroller sonucunda Ateş’in cenazesinin İskenderun ilçesinde bulunan Çankaya Mezarlığına defnedildiği tespit edildi. Mezarlık kayıtlarında genç kadının isimsiz olarak depremin 3. veya 4. günü emniyet güçleri tarafından defnedildiği bilgisinin yer aldığı öğrenildi. Genç kızın aylar sonra bulunan mezarınaysa kendi ismi verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
19 yaşındaki genç hastanedeki yaşam mücadelesini kaybettiÖnceki Haber

19 yaşındaki genç hastanedeki yaşam müca...

Motosiklet, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarptı: 2 yaralıSonraki Haber

Motosiklet, kırmızı ışıkta bekleyen otom...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar