160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremde hayatını kaybedenlerin 40ıncı gününde Mevlit-i Şerif düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde hayatını kaybedenlerin 40ıncı gününde Mevlit-i Şerif düzenlendi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN 40’INCI GÜNÜ VE 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NCA MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşların 40’ıncı günü ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Mevlit-i Şerif programı düzenlendi.


"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen, merkez üssü Kahramanmaraş olup 11 ili etkileyen depremlerin ardından hayatını kaybeden vatandaşların 40. günü ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri için merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami’de Hidayet Yılmaz, Yusuf Didar, Azettin Aslan ve Bayram Doğan tarafından Mevlit-i Şerif okutuldu, dualar edildi.


Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Mevlit-i Şerif’in okutulmasıyla devam etti. Depremde hayatını kaybedenler için daha sonra dua edilip cami cemaatine ve çevredeki vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üzümlü Sınır Kapısında şap alarmıÖnceki Haber

Üzümlü Sınır Kapısında şap alarmı

Mehmetçiğin sel bölgesindeki mesaisi devam ediyorSonraki Haber

Mehmetçiğin sel bölgesindeki mesaisi dev...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar