160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremde hayatını kaybeden fanatik Galatasaraylıların mezar taşına forma asıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde hayatını kaybeden fanatik Galatasaraylıların mezar taşına forma asıldı
Abone ol
Galatasaray’ın şampiyonluğu Sonrası Depremde Hayatını Kaybeden Fanatik Galatasaraylıların Mezar Taşına Forma Ve Atkılar Asıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrası depremde hayatını kaybeden fanatik Galatasaraylıların mezar taşına forma ve atkılar asıldı.

Galatasaray’ın Süper Lig’de şampiyon olması ile birlikte; 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Adıyaman’da yıkılan binaların enkazı altında kalarak hayatını kaybeden fanatik Galatasaraylıların mezarları başına, yakınları tarafından sarı-kırmızılıların atkıları, forması ve flamaları asıldı. Galatasaray bayrağı asılan mezarlık önünde hayatını kaybedenler için yakınları dua etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp müşterilere yedirdiler Önceki Haber

Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp mü...

Şehit babası Kaya: Demirtaşın bir tek cesedi çıkar Sonraki Haber

Şehit babası Kaya: Demirtaşın bir tek ce...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar