160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremde hasar gören Aile Sağlığı Merkezi yeniden yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde hasar gören Aile Sağlığı Merkezi yeniden yapılacak
Abone ol
6 ŞUBAT DEPREMİNDE AĞIR HASAR ALAN ADIYAMAN MERKEZ VARLIK MAHALLESİNDEKİ 5 NOLU AİLE SAĞLIK MERKEZİ İMZALANAN PROTOKOLLE YENİDEN YAPILACAK.

Adıyaman’da 6 Şubat depreminde ağır hasar alan 5 Nolu Aile Sağlık Merkezi imzalanan protokolle yeniden yapılacak.

Binlerce yapının yıkıldığı ve binlerce vatandaşın enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği 6 Şubat depreminde hasar alan Varlık Mahallesi’ndeki 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezinin yeniden yapılıp hizmette geçmesi için yapım ve inşasını üstlenen Roche firması yetkilileri ile Adıyaman Valiliği arasında protokol imzalandı.

Vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını önemli ölçüde çözüme kavuşturacak sağlık merkezinin mahalleye hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarda bulunan Adıyaman Vali Vekili Muhammed Tugay, merkezin yapımını üstlenen firmaya katkılarından dolayı teşekkür ettiğini de söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda asayiş oranlarında yüzde 23 oranında azalma Önceki Haber

Diyarbakırda asayiş oranlarında yüzde 23...

Sağlık ekiplerine saldırdı, ambulansın camını kırdı Sonraki Haber

Sağlık ekiplerine saldırdı, ambulansın c...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar