160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremde 15 yılın ardından dünyaya gelen oğlunu kaybeden babanın buruk bayramı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde 15 yılın ardından dünyaya gelen oğlunu kaybeden babanın buruk bayramı
Abone ol
BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI İKRAM KÖSTEKÇİ, 15 YILIN ARDINDAN DÜNYAYA GELEN VE KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREMDE ŞAHİT DÜŞEN OĞLUNUN MEZARINI ZİYARET ETTİ.

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesi nüfusuna kayıtlı İkram Köstekçi, 15 yılın ardından dünyaya gelen ve Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde şehit olan oğlunun mezarını ziyaret etti.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlere görev yeri Hatay’da yakalanan polis memuru Veysel Burak Köstekçi ve eşi, yıkılan binanın enkazında kalmış, yürütülen çalışmalar sonucu cansız bedenine ulaşılan polis memurunun cenazesi memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde toprağa verilmişti. Baba İkram Köstekçi 15 yılın sonunda dünyaya gelen ve 8 aylık evliyken 6 Şubat’taki depremde Hatay’da enkazda kalarak şehit düşen oğlu Veysel Burak Köstekçi nedeniyle buruk bir bayram geçirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde hayatını kaybeden öğrencilerinden bu bayram mesaj gelmedi, göz yaşlarına boğulduÖnceki Haber

Depremde hayatını kaybeden öğrencilerind...

UMKE ve 112 gönüllülerinin özel mesaisiSonraki Haber

UMKE ve 112 gönüllülerinin özel mesaisi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar