160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Deprem bölgesi Adıyamanda buruk Kadir Gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem bölgesi Adıyamanda buruk Kadir Gecesi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERDEN EN AĞIR HASARI ALAN İLLER ARASINDA BULUNAN ADIYAMAN’DA, KADİR GECESİ İDRAK EDİLDİ. KILINAN TERAVİH NAMAZININ ARDINDAN DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNARAK, DUALAR EDİLDİ.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en ağır hasarı alan iller arasında bulunan Adıyaman’da Kadir Gecesi idrak edildi. Kılınan teravih namazının ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.


Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en ağır hasarı alan Adıyaman’da Kadir Gecesi idrak edildi. Eğriçayı Parkı’nda bulunan çadır kentte kurulan alanda Adıyaman İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programda kılınan teravih namazının ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yolun karşısına geçerken aracın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybettiÖnceki Haber

Yolun karşısına geçerken aracın çarptığı...

Vartolular Kadir Gecesinde camilere akın ettiSonraki Haber

Vartolular Kadir Gecesinde camilere akın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar