160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denizlispor taraftarı, sarık ve cübbe giyip tribünde dua etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlispor taraftarı, sarık ve cübbe giyip tribünde dua etti
Abone ol
Denizlispor Taraftarı Denizlispor-amedspor Maç öncesi Yeşil-siyahlı Takımı Için Bir Taraftar Cübbe Ve Sarık Giyerek Tribünde Dua Etti.

TFF 3. Lig 4. Grup 28. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Denizlispor-Mardin 1969 Spor maçında Denizlispor taraftarı Ali Zengin, sarık ve cübbe giyerek tribünde takımı için dua etti.

TFF 3. Lig 4. Grup 28. haftasında Denizlispor, konuk ettiği Mardin 1969 Spor ile 1-1 berabere kaldı. Düşme hattından kurtulamayan Denizlispor’da kötü gidişatın son bulması için Mardin 1969 Spor maçı öncesi taraftar Ali Zengin, cübbe ve sarık giyerek Denizli Atatürk Stadyumu’na geldi. Tribündeki yerini alan Zengin, Denizlispor taraftarıyla birlikte takımı için dua etti.

25 senedir Denizlispor’u yakından takip ettiğini belirten Ali Zengin, "Her maçına ve deplasmanlara fırsat buldukça giderim. Bu sabah maç öncesi içimden geldi, stadyuma gidip şehrimizin efsane takımı için dua ettim ve dualarımın karşılığını bugünkü zorlu rakip Mardin 1969 Spor maçında 1 puan da olsa almanın mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşadık. Bundan sonrada dualarımız devam edecek" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay Büyükşehir Belediyesi 22 vatandaşa tekerlekli sandalye dağıttıÖnceki Haber

Hatay Büyükşehir Belediyesi 22 vatandaşa...

Kırklarelinde İl Encümen Toplantısı yapıldıSonraki Haber

Kırklarelinde İl Encümen Toplantısı yapı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar