160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denizlili Şehit ölüm Avcının yıldönümünde annesi vefat etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlili Şehit ölüm Avcının yıldönümünde annesi vefat etti
Abone ol
şırnak’ta 1992 Yılında şehit Olan Gökhan Avcı’nın, 89 Yaşındaki Annesi Naciye Avcı Oğlunun Vefat Yıldönümünde Hayatını Kaybetti.

Şırnak’ta 1992 yılında şehit olan Gökhan Avcı’nın, 89 yaşındaki annesi Naciye Avcı oğlunun vefat yıldönümünde hayatını kaybetti.

Denizli’nin Çivril ilçesinde Beydilli Mahallesinde yaşayan 89 yaşındaki Naciye Avcı, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle bir süredir evinde tedavi görüyordu. Avcı, rahatsızlıkları dolayısıyla evde hayatını kaybetti. Avcı’nın cansız bedeni, kılınan cenaze namazın ardından evinde helallik alındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Şırnak’ta vatani görev yaptığı sırada 1 Şubat 1992 yılında şehit olan oğlu Gökhan Avcı’nın vefat yıldönümünde hayatını kaybetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soğuklar hayatı olumsuz etkiliyorÖnceki Haber

Soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor

Şırnakta zabıta ekipleri marketleri denetlediSonraki Haber

Şırnakta zabıta ekipleri marketleri dene...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar