160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denizlili gazeteci Kemal Sağlam hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlili gazeteci Kemal Sağlam hayatını kaybetti
Abone ol
DENİZLİ'DE BASIN CAMİASININ DUAYEN İSİMLERİNDEN OLAN 84 YAŞINDAKİ KEMAL SAĞLAM, BUGÜN SABAH SAATLERİNDE ORGAN YETMEZLİĞİNDEN HAYATINI KAYBETTİ.

Denizli’de basın camiasının duayen isimlerinden olan 84 yaşındaki Kemal Sağlam, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.



Hizmet Gazetesi’nin “Şu Bizim Denizli” köşe yazarlığı ile bilinen meşhur gazeteci Kemal Sağlam, uzun süredir rahatsızlığından dolayı yaklaşık bir aydır Denizli Devlet Hastanesi nöroloji servisinde tedavi altında bulunuyordu. 84 yaşındaki Sağlam, bu sabah çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Hayata gözlerini kapatan Sağlam’ın cenazesi yarın Asri Mezarlık Camisinde kılınacak öğle namazının ardından saat 14.00’de Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29. Uluslararası Opera ve Bale Festivalinde görkemli kapanışÖnceki Haber

29. Uluslararası Opera ve Bale Festivali...

İş yerinde uyuşturucu yetiştiren şüpheli tutuklandıSonraki Haber

İş yerinde uyuşturucu yetiştiren şüpheli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar