20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2027
EURO35.0007
ALTIN2516.0

Denizlide 2 bin kişiye ücretsiz meyve dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlide 2 bin kişiye ücretsiz meyve dağıtıldı
Abone ol
Denizli Meyve Ve Sebze Komisyoncuları Derneği (demesko), Delikli çınar Meydanı'nda Anlamlı Bir Etkinliğe Imza Attı. 2 Bin Paket Meyve, Demesko'nun öncülüğünde, Halka ücretsiz Olarak Dağıtıldı. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri çavuşoğlu Da Katılarak Destek Verdi.

Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO), Delikli Çınar Meydanı’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve dernek yöneticileri tarafından 2 bin paket meyve, halka ücretsiz olarak dağıtıldı.

DEMESKO Başkanı Halil Öztürk, yaptığı açıklamada, üreticilerin daha fazla kazanması ve halkın daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesi amacıyla yola çıktıklarını vurguladı. Öztürk, bu tür etkinliklerle Denizli’nin üretim potansiyeline dikkat çekmeye çalıştıklarını belirtti. Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Öztürk, Denizli’nin bereketli topraklarında yetişen ürünlere olan güvenlerinin altını çizdi. Öztürk, “Denizli’miz farklı özellikleriyle her alanda ön plana çıkıyor. Denizli tarımda da çok iyi durumda olan bir şehirdir. En iyi erik, en iyi kiraz Denizli’de yetişmektedir. Bu özelliğiyle ilimizi ön plana çıkarma amacındayız. Diğer taraftan, halkımızın bu değerleri daha uygun fiyatlara ulaşabilmesi için mücadele edeceğiz. Bunu sağlarken üreticimizin de en iyi şekilde kazanması hedefindeyiz. Bu hedeflerimize ulaşabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için bu etkinliği düzenledik. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteğiyle bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

DEMESKO’nun bu anlamlı faaliyetine destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olduklarını ifade etti. Çavuşoğlu, DEMESKO’nun amaçlarına destek olacaklarını ve Denizli’nin tarımsal potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmak adına iş birliği içinde olacaklarını dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyaz iyilik için Bursa sahnesindeÖnceki Haber

Beyaz iyilik için Bursa sahnesinde

ABD'de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdüSonraki Haber

ABD'de polis, siyahi askeri 6 el ateş ed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar