160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Denizli Milli Eğitim ‘Yeşeren Eller Hareketi Fidan Dikme kampanyası başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizli Milli Eğitim ‘Yeşeren Eller Hareketi Fidan Dikme kampanyası başlattı
Abone ol
Milli Eğitim Bakanlığı ‘yeşil Vatan-benim Okulum Geleceğe çare’ Projesinden Ilhamla Denizli Il Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ağaç Dikme Etkinliği Başlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ‘Yeşil Vatan-Benim Okulum Geleceğe Çare’ projesinden ilhamla Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fidan dikme kampanyası başlatıldı.

Köklerden Geleceğe: Yeşeren Eller Hareketi ile öğrencilerde çevre bilinci oluşturmayı, doğa sevgisini güçlendirmeyi ve okullar arası dayanışmayı artırmayı amaçlayan fidan dikme etkinliğinin ilk adımını Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası bahçesine diktiği fidanla başlattı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 250 personelin her birinin adına bir fidan dikilerek başlayan fidan dikme etkinliğinde; İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan "Biz bugün her bir personelimiz adına bir fidan dikerek büyük bir iyilik hareketinin ilk adımını atıyoruz. Fidanlarımızın bir kısmını kurumumuzun bahçesine, bir kısmını ise yanan ormanlık alanlara nefes olması için toprakla buluşturuyoruz. Biz bugün, 250 fidanla sadece Denizli’ye değil, ülkemize nefes oluyoruz. Her fidan bizim için bir öğrencinin umudu, bir şehrin geleceği demek. Buradan ilimizde bulunan okul Müdürlerimize ve kıymetli öğrencilerimize sesleniyorum: Gelin, toprağın bereketinde rekabet edelim. Gelin, yeşilin gücüyle güzel bir hareket başlatalım. Biz tohumu attık, yeşeren geleceğin ilk kıvılcımını yaktık. Şimdi sıra sizde" sözleri ile bu anlamlı göreve omuz vermeye, geleceğe nefes olmaya, çocuklarımız için daha yeşil bir dünya bırakma adına Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumları fidan dikme etkinliğine davet etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun Olgunlaşma Enstitüsünde kenevir lifinden geleneksel kağıt yapımı eğitimi Önceki Haber

Samsun Olgunlaşma Enstitüsünde kenevir l...

Ateşi eşi harlıyor, o kalaylıyor: Omuz omuza ekmek mücadelesi Sonraki Haber

Ateşi eşi harlıyor, o kalaylıyor: Omuz o...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar