160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denize açıldıkları martı ile tuttukları balıkları paylaştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denize açıldıkları martı ile tuttukları balıkları paylaştılar
Abone ol
Ahmet Som Martıyı Elleriyle Besledi

Ordu’nun Ünye ilçesinde denize açılan üç arkadaş, tuttukları balıkları kendilerine eşlik eden martı ile paylaştılar.

Ünye’de yaşayan İrfan Çam, Ahmet Som ve Hüseyin Uludağ isimli üç arkadaş, açıldıkları denizde hamsi ve istavrit avına çıktı. Kıyı şeridinde balık avına devam eden arkadaşa, tekneye konan martı da eşlik etti.

Teknede bulunan İrfan Çam, o anları cep telefonlarıyla kaydederken Ahmet Som ise elleriyle martıyı beslemeye başladı. Martının bir hayli keyifli olduğu görülürken, teknede bulunanlar tuttukları istavrit balığını martıyla paylaştı.

Teknede bulunan ve balıkları yavaş yemesini söyleyen Ahmet Som, “Martımız çok mutlu. Bu istavritlerin hepsini biz yemeyeceğiz, senin de hakkın var. Ama bizden alırken çok yavaş kapman lazım" diyerek martı ile sohbet etti.

Üç arkadaş sahil boyunca tuttukları balıkları tekneleriyle kendilerine eşlik eden martıyla paylaşırken, yapılan deniz yolculuğu ise kıyıya yanaşmalarının ardından sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İtfaiyeden kuyudan koyun kurtarma operasyonuÖnceki Haber

İtfaiyeden kuyudan koyun kurtarma operas...

ZKSMde 100üncü yıla özel panel ve sergiSonraki Haber

ZKSMde 100üncü yıla özel panel ve sergi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar