160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Denizde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizde kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Abone ol
MERSİN'İN MERKEZ MEZİTLİ İLÇESİNDE, 4 GÜN ÖNCE SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE KAYBOLAN YABANCI UYRUKLU 21 YAŞINDAKİ GENCİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI.

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde, 4 gün önce serinlemek için girdiği denizde kaybolan yabancı uyruklu 21 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı.


Edinilen bilgiye göre, Mezitli ilçesine bağlı Menderes Mahallesi sahilinde 22 Mayıs’ta denize girdikten sonra gözden kaybolan yabancı uyruklu İzzet Hamo’yu (21) bulmak için yürütülen çalışmalar bugün de sürdü. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri (DEGAK), İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Amirliği ekipleri, bölgede Hamo’yu bulmak için denizde bir kez daha arama ve tarama yaptı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, bölgeye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Davultepe Mahallesi’ndeki 100. Yıl Tabiat Parkı sahilinde erkek cesedi görüldüğü ihbarını alan ekipler, o bölgeye yöneldi.


Ekipler tarafından denizden çıkarılan cesedin, genç Hamo’ya ait olduğu tespit edildi.


Hamo’nun cenazesi, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 ev küle dönmüştü, aynı köyde ikinci yangın felaketiÖnceki Haber

15 ev küle dönmüştü, aynı köyde ikinci y...

Başkan Seçer: Günümüzün en büyük hastalığı insanları ötekileştirmekSonraki Haber

Başkan Seçer: Günümüzün en büyük hastalı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar