160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Denizde kaybolan genci arama çalışmaları sabah devam edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizde kaybolan genci arama çalışmaları sabah devam edecek
Abone ol
ZONGULDAK’TA ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE KAYBOLAN 19 YAŞINDAKİ HASAN CAN GÜNEY’İ ARAMA ÇALIŞMALARINA SABAH DEVAM EDİLECEK.

Zonguldak’ta arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde kaybolan 19 yaşındaki genci arama çalışmalarına sabah devam edilecek.


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü’nde öğrenim gören 19 yaşındaki Hasan Can Güney, Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyündeki sahilde denize girdi. Dalgaların arasında kaybolan genç için ekiplerin başlattığı arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi.


Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da olay yerine gelerek bilgi aldığı olayda, kayıp gencin ailesine de haber verildi. Genci arama çalışmaları günün ilk ışıkları ile birlikte yeniden başlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UEFA Konferans Ligi: Konyaspor: 0 - BATE Borisov: 0 (Maç devam ediyor) Önceki Haber

UEFA Konferans Ligi: Konyaspor: 0 - BATE...

Süper Ligin ilk 2 hafta programı değişti Sonraki Haber

Süper Ligin ilk 2 hafta programı değişti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar