160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Denizde boğulma tehlikesi geçiren öğretmen kurtarılamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizde boğulma tehlikesi geçiren öğretmen kurtarılamadı
Abone ol
Samsun'da Serinlemek Için Denize Girdiği Karadeniz’de Akıntıya Kapılarak Boğulma Tehlikesi Geçiren öğretmen, Ramazan çimen (46) Tedavi Altına Alındığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Samsun’da serinlemek için denize girdiği Karadeniz’de akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren öğretmen, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yalı Mahallesi Orhan Gencebay Bulvarı üzerindeki Karavan Parkı sahilinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Amasya’nın Suluova ilçesindeki Zübeyde Hanım İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ramazan Çimen (46), serinlemek için Karadeniz’e girdi ancak bir süre sonra akıntıya kapıldı. Cankurtaranlar, Ramazan Çimen’i baygın halde denizden çıkardı. Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ramazan Çimen hastanede yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. Çimen‘in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrovdan Batıya Ukrayna tepkisi: Müzakereleri engellemek için bahane arıyorlar Önceki Haber

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrovdan Batıya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaz geçişi yapan 9 gemiyi selamladı Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaz geçişi yapa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar