Emirates NBD, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in görevinden ayrılacağını ve yerine Recep Baştuğ’un atanacağını duyurdu.
Emirates NBD, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in görevinden ayrılacağını ve yerine Recep Baştuğ’un atanacağını duyurdu.
DenizBank’ın liderlik kadrosunda 27 yıl boyunca önemli bir rol oynayan Ateş, 1 Ocak 2025 itibarıyla görevi Baştuğ’a devredecek.
Hakan Ateş, 1997 yılında DenizBank’ın kurucu genel müdürü olarak başladığı görev süresince bankayı Türkiye’nin önde gelen finansal kuruluşlarından biri haline getirdi.
Dijital bankacılık ve inovasyon alanlarında sektör lideri konumuna yükselen DenizBank’ın başarısında büyük bir pay sahibi olan Ateş, bankacılık kariyerine Emirates NBD bünyesinde, DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek.
Emirates NBD tarafından yapılan açıklamada, "27 yıl süresince gösterdiği olağanüstü liderliğin ardından Hakan Ateş DenizBank Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor.
Onun liderliğinde DenizBank, dijital bankacılık ve inovasyonun öncüsü oldu" ifadelerine yer verildi.
DenizBank’ın yeni genel müdürü olarak görevi devralacak olan Recep Baştuğ, 35 yıllık bankacılık kariyerine sahip tecrübeli bir isim.
Emirates NBD, Baştuğ’un liderlik birikimi ve sektör tecrübesiyle bu kritik göreve güçlü bir şekilde hazır olduğunu vurguladı.
Baştuğ, 1 Ocak 2025 itibarıyla DenizBank’ın yeni genel müdürü olarak göreve başlayacak.
Yorum Yazın