160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı
Abone ol
DENİZ ÖNCÜ, GELECEK SEZON DA MOTOGP’NİN ALT SERİLERİNDEN BİRİ OLAN MOTO3’TE YARIŞACAK.

Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Deniz Öncü, gelecek sezon da MotoGP’nin alt serilerinden biri olan Moto3’te yarışacak. Bu kategoride yarışan tek Türk pilot olan Deniz Öncü, 2023 Moto3 Dünya Şampiyonası’da da Red Bull KTM Ajo takımında yer alacak.


Red Bull sporcusu Deniz Öncü, gelecek sezon da Moto3’te yarışacak. Bu kategoride yarışan tek Türk pilot olan Öncü, 2023 Moto3 Dünya Şampiyonası’nda da Red Bull KTM Ajo takımında yer alacak. Kariyerindeki ilk Moto3 yarışına 2019 yılında Çekya’da çıkan başarılı sporcu, bu sezon bir kez podyumda yer aldı. Britanya GP’de üçüncülük elde eden Deniz Öncü, 2022 Moto3 Dünya Şampiyonası’nda geride kalan 15 yarışta 154 puan topladı.


Gelecek sezon da Moto3’te yarışacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden Deniz, "Önümüzdeki sene Red Bull KTM Ajo takımıyla yarışacağım çok mutluyum. Eminim onların tecrübeleriyle kendimi daha da geliştirip, güçlü bir sezon geçireceğim" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Referandum yapılan bölgelerin Rusyaya katılımı için yarın tören düzenlenecekÖnceki Haber

Referandum yapılan bölgelerin Rusyaya ka...

Sultangazide çocuklar “Yayalara öncelik duruşu, Hayata saygı duruşu”na için dikkat çektiSonraki Haber

Sultangazide çocuklar “Yayalara öncelik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar