160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Delil avcılarından sağlıkçılara eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Delil avcılarından sağlıkçılara eğitim
Abone ol
MALATYA’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KENT GENELİNDE GÖREV YAPAN 112 ACİL SERVİS PERSONELİNE ADLİ VAKALARDA DELİLLERE YAKLAŞIM VE HUKUKİ SORUMLULUKLAR EĞİTİMİ VERİLİYOR.

Malatya’da polis ekipleri tarafından kent genelinde görev yapan 112 Acil Servis personeline adli vakalarda delillere yaklaşım ve hukuki sorumluluklar eğitimi veriliyor.


İçişleri Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan “Acil Sağlık Hizmetleri Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı Eğitimi ve İşbirliği Protokolü” çerçevesinde Malatya’da görev yapan 112 sağlık hizmetleri personeline, Emniyet Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince eğitim verilmeye başlandı. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince İl Sağlık Müdürlüğü İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda verilen eğitimlerde, adli vakalarda olay yeri yönetimi ve güvenliği, maddi bulgu türlerinin tanınması ve korunması, hukuki boyutu, sağlık personelinin sorumlulukları konularında teknik bilgiler veriliyor.


Eğitimlerinin önümüzdeki günlerde belirli aralıklarla devam edileceği bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiğdem Yarkınla müzik ziyafeti Önceki Haber

Çiğdem Yarkınla müzik ziyafeti

Üniversite yolunda BUSMEKle tam yol ileri Sonraki Haber

Üniversite yolunda BUSMEKle tam yol iler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar