160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

DEAŞa finans sağladığı iddia edilen 2 sanığın yargılanması başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEAŞa finans sağladığı iddia edilen 2 sanığın yargılanması başladı
Abone ol
KAYSERİ’DE TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ’A FİNANS SAĞLADIKLARI VE ÜYE OLDUKLARI İDDİASIYLA YARGILANAN 2 SANIK, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI.

Kayseri’de terör örgütü DEAŞ’a finans sağladıkları ve üye oldukları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, hakim karşısına çıktı.



2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, başka suçtan tutuklu yabancı uyruklu J.K.İ, tutuksuz sanık M.M.S. ve avukatları hazır bulundu. Sanıklardan M.M.S., terör örgütü DEAŞ üyelerinin köye geldiklerini, babasının ektikleri buğdayın bir kısmını terör örgütü üyelerine verdiğini söyledi. Babasının buğdayları vermemesi halinde örgütün tarlaları ellerinden alacağını öne süren M.M.S, "DEAŞ’a katılmadım. Engelliyim ve bacağımda platin var. Bana ait olan cep telefonumu ikinci el olarak aldım. Bu telefondan da her hangi bir görüntü indirmedim. Telefonda bulunan görüntüler eskiden kalmış olabilir” diyerek, beraatını istedi. Sanık J.K.İ. ise, “Ben Irak’ta resmi bir kurumda elektrikçi olarak çalıştım. DEAŞ mensupları köyüme geldiğinde kaçarak Türkiye’ye geldim. Beraatımı istiyorum” dedi.


Mehkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakkârideki okullara basketbol potası ve tenis masası desteği Önceki Haber

Hakkârideki okullara basketbol potası ve...

Kahramanmaraş’taki Adatepe Barajı 1. Kısım Projesi çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber

Kahramanmaraş’taki Adatepe Barajı 1. Kıs...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar