160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Davetsiz misafire böyle seslendi: Sincap kardeş ekmeğimi niye çaldın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davetsiz misafire böyle seslendi: Sincap kardeş ekmeğimi niye çaldın
Abone ol
Amasya’da Bir Bağevinde Kahvaltı Yapan Ailenin Masasına Sevimli Bir Sincap Davetsiz Misafir Oldu. Kamerayla Görüntülediği Sincaba Ekmeği Kaptıran Vatandaş, "sincap Kardeş Ekmeğimi Niye çaldın?’ Siye Seslendi.

Amasya’da bir bağevinde kahvaltı yapan ailenin masasına sevimli bir sincap davetsiz misafir oldu. Kamerayla görüntülediği sincaba ekmeği kaptıran vatandaş, "Sincap kardeş ekmeğimi niye çaldın" diye seslendi.

İlkbaharda yaşanan zirai don nedeniyle ağaçların meyvesiz kalması doğadaki canlıları da olumsuz etkiledi. Amasya’da bir bağevinde kahvaltı yapan ailenin masasına gelen sevimli sincap vatandaşın ekmeğini kaptı. Ekmeği kaptıran Altan Eftelioğlu, "Ağaçlarda meyveler, fındık, ceviz yok. Aç kalan sincap da gelip ekmeğimizi aldı. ’Sincap kardeş ekmeğimi niye çaldın’ şeklinde seslendim. Afiyet olsun" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmancıksporun eski kaptanı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Osmancıksporun eski kaptanı gözyaşlarıyl...

Sakaryada 1 kilo kokain ele geçirildi: 1 tutuklama Sonraki Haber

Sakaryada 1 kilo kokain ele geçirildi: 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar