160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Datçada sağanak yağış etkili oldu, karayolu göle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Datçada sağanak yağış etkili oldu, karayolu göle döndü
Abone ol
Muğla'nın Datça Ilçesinde Etkili Olan Sağanak Yağış Sonrasında Reşadiye Mahallesi Ile Iskele Mahallesi Arasındaki Karayolu Rögarların Taşması Sonucunda Göle Döndü.

Muğla’nın Datça ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası Reşadiye Mahallesi ile İskele Mahallesi arasındaki karayolu rögarların taşması sonucunda göle döndü.

Muğla’nın Datça ilçesinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış sebebiyle Reşadiye Mahallesi ile İskele Mahallesi arasındaki karayolunda ise rögar taşkını meydana geldi. Yaşanan taşkın sebebiyle karayolu adeta göle dönerken, yolda kalan araçlar da uzun kuyruklar oluşturdu. İki mahalle arasında bulunan karayolunun trafiğe kapatılmasının ardından, yolun açılması ve rögarların temizlenmesi için ekipler seferber oldu. Çevredeki bazı işyerlerinde de su baskınları yaşandı. Karayolu ve çevredeki işyerlerinde biriken suların tahliye edilmesi için çalışma başlatılırken, ilçe genelinde bazı mahallelerde de su baskınlarının yaşandığı öğrenildi. Bölgede çalışmalar sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oğlunu iple boğarak öldüren kadın tutuklandıÖnceki Haber

Oğlunu iple boğarak öldüren kadın tutukl...

İzmirde feci olay: TikToktaki kolonya videosu akımını deneyen çocuk hayatını kaybettiSonraki Haber

İzmirde feci olay: TikToktaki kolonya vi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar