160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Datça Yazı-Knidos yoluna çelik oto korkuluk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Datça Yazı-Knidos yoluna çelik oto korkuluk
Abone ol
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DATÇA İLÇESİ YAZI-KNİDOS YOLUNDA 5 BİN 300 METRE ÇELİK OTO KORKULUK YAPIMINA BAŞLADI.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanları içinde bulunan yollarda, daha güvenli seyahat için çelik oto korkuluk çalışmalarını sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü oto korkuluk çalışmaları çerçevesinde Datça ilçesi Yazı-Knidos yolunda 5 bin 300 metre yeni imalat çalışmasına başladı. Ekipler yaz aylarında araç trafiğinin yoğun olduğu Yazı Knidos yolunda çelik oto korkuluk çalışmalarıyla ulaşımın daha güvenli hale gelmesini sağlıyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Datça ilçesi Yazı-Knidos yolunda başlattığı 5 bin 300 metre çelik oto korkuluğun yanı sıra il genelinde geçmiş yıllarda yapılan ve hasara uğramış 3 bin 700 metre oto korkuluğun onarım ve bakımını da gerçekleştiriyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Estetik operasyonlarda ‘Gençlik Aşısı tercihleri arttıÖnceki Haber

Estetik operasyonlarda ‘Gençlik Aşısı te...

Bucada en düşük işçi maaşı 11 bin 500 TL olduSonraki Haber

Bucada en düşük işçi maaşı 11 bin 500 TL...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar