160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Damat katliamında ölen 5 kişi toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Damat katliamında ölen 5 kişi toprağa verildi
Abone ol
Damat Katliamında ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Mersin ve Adana’da damatları Mehmet Tehçi tarafından öldürülen Yusuf, Hüsne, Semiha, Ferdane ve Fatih İsmail Tehçi’nin cenazesi memleketleri Osmaniye’de toprağa verildi.

Dün sabah, Mersin’in Tarsus ilçesinde devriye ekiplerinde görevli polis memuru Mehmet Tehçi (43), amcasının kızı ve 3 çocuğunun annesi eşi Ferdane Tehçi’yi (37) bıçakla, kayınpederi Yusuf Tehçi (64) ile kayınvalidesi Hüsne’yi (61) boğazını keserek, halası Semiha Tehçi’yi (53) kalbinden bıçaklayarak, kayınbiraderi İsmail Tehçi’yi boş bir arazide vurarak öldürmüştü. Daha sonra Osmaniye’de oturan akrabalarını öldürmek için yola çıkan Tehçi, Adana’nın Ceyhan ilçesinde yakalanmıştı.

Aile üyelerinin cenazeleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Katliama kurban giden aile üyeleri kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye merkezde bulunan Tehçi Köyü Mezarlığına yanyana defnedildi. Jandarma mezarlık çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda teknoloji bağımlılığına karşı ‘akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldıÖnceki Haber

Elazığda teknoloji bağımlılığına karşı ‘...

Dörtyolda 494 adet kaçak telefon aksesuarı ele geçirildiSonraki Haber

Dörtyolda 494 adet kaçak telefon aksesua...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar