160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dalgayla açığa sürüklenen kadının hayatını gençler kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dalgayla açığa sürüklenen kadının hayatını gençler kurtardı
Abone ol
Kuşadası Güzelçamlı’da Serinlemek Için Denize Giren Bir Kadın Akıntıya Kapılıp Açığa Sürüklenince Boğulma Tehlikesi Yaşadı.

Kuşadası Güzelçamlı’da serinlemek için denize giren bir kadın akıntıya kapılıp açığa sürüklenince boğulma tehlikesi yaşadı. Genç kadının boğulmakta olduğunu gören çevredeki gençler hemen zodyak bot ile kadına ulaşarak kurtardı. Sahilde çaresizce olayı izleyenler, kadını kurtaran 2 gence alkışla destek verdi.

Edinilen bilgiye göre, genç bir kadın Güzelçamlı Limanı yakınlarında serinlemek amacıyla denize girdi. Bir süre sonra aniden kabaran ve büyük dalgalar oluşan denizde kadın denizin yükselmesi ile birlikte su yutmaya başladı. Bu sırada sahilden durumu görenler ıslıklarla çevredekileri uyarıp yardım istedi. Güzelçamlı Limanı’nda olan 2 genç kadının boğulmakta olduğunu görünce kısa sürede botla kadına ulaşıp kurtardı. Duyarlı gençlerin kurtarma çalışması ve denizdeki genç kadının ölümle burun buruna geldiği anlar kameralara böyle yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz kahramanı Gazi Tümgeneral, şehit annesini mezarlığa götürdüÖnceki Haber

15 Temmuz kahramanı Gazi Tümgeneral, şeh...

Bakan Özhaseki: “Sorunlarımız elbette var ama çözecek güç de Cumhur İttifakındaki birlikte var”Sonraki Haber

Bakan Özhaseki: “Sorunlarımız elbette va...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar