160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dalaman Atletikspordan Fenerbahçeye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dalaman Atletikspordan Fenerbahçeye
Abone ol
Dalaman Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

22-24 Ağustos tarihlerinde TÜFAD Denizli Şubesi öncülüğünde Denizli’de yapılan ‘Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’nde 2011 Doğumlu Dalaman Atletikspor takımından Muğla karması futbolcusu Vedat Turgut, Fenerbahçe futbolcu izleme ekibi tarafından ailesi ve hocası ile İstanbul’a götürülerek kendisini Fenerbahçe’li yapan imza atıldı.

TÜFAD Muğla Şube başkanı Alaaddin Naganlu, “Denizli’de gerçekleştirilen Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’nde Muğla karmasında yer alan Vedat Turgut Fenerbahçe Futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek aile ile birlikte İstanbul’a gitti ve Fenerbahçe ile sözleşme imzandı. Vedat’a bu uzun ve gururlu yolculukta başarılar diler, ailesini ve antrenörü üyemiz Mete Akar’ı tebrik ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaşlar orman yangınlarına karşı uyarıldı Önceki Haber

Vatandaşlar orman yangınlarına karşı uya...

Marmariste yoldan geçenlerin attığı çöpler temizlendi Sonraki Haber

Marmariste yoldan geçenlerin attığı çöpl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar