160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dalaman Alemdar Caddesine sıcak asfalt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dalaman Alemdar Caddesine sıcak asfalt
Abone ol
Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman Ilçesi Alemdar Caddesinde önümüzdeki Günlerde 2750 Metre Sıcak Asfalt çalışmasına Başlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler ilçelerde sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Alemdar Caddesine 2 bin 750 metre sıcak asfalt yapacak

Ekipler çalışmalar kapsamında Dalaman ilçesi Alemdar Caddesi ve muhtelif mahallelerde önümüzdeki günlerde yol, alt yapı ve üst yapı çalışması başlatacak. Büyükşehir Belediyesi ekipler Alemdar Caddesi üzerinde trimer kazısı, ptm serimi gerçekleştirdikten sonra 2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek. Cadde üzerinde sıcak asfalt çalışması tamamlanmasının ardından kavşak çalışması başlıyor.

10 İlçede 193 km yol yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 207 km’lik yol çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Fethiye, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Datça ve Seydikemer İlçelerinde sathi kaplama çalışmalarında bu güne kadar 193 km yol çalışması tamamlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2.Kleopatra Bisiklet Festivali başladıÖnceki Haber

2.Kleopatra Bisiklet Festivali başladı

Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydiSonraki Haber

Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlükler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar