160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

DAK da yangın bölgesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAK da yangın bölgesinde
Abone ol
Eskişehir’in Seyitgazi Ilçesinde çıkan Orman Yangınını Söndürme çalışmalarına Katılmak Için Dorlion Arama Kurtarma Derneği (dak) Bölgeye Ekip Yolladı.

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılmak için Dorlion Arama Kurtarma Derneği de (DAK) bölgeye ekip yolladı.

Dün öğle saatlerinde Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet ve Oynaş mahallelerinin arasında bulunan bir arazide çıkan ve daha sonra ormanlık alana sıçrayan yangını söndürmek için birçok çeşitli kurum ve dernekten bölgeye ekip sevk edildi. Yangının çıktığı günün akşam saatlerinde Eskişehir Orman İşletme Müdürlüğü’nden gelen talep üzerine orman yangınları ile mücadele eğitimi almış olan Dorlion Arama Kurtarma Derneği’nin 15 personeli, bölgeye intikal etti. DAK ekipleri Eskişehir Valiliği tarafından bölgede oluşturulan Koordinasyon Merkezi’nin talimatları doğrultusunda gece saatlerinde iş makinalarının açtığı yollardan yangın bölgesine ulaşarak söndürme çalışmalarına başladı. Çalışma yapılan bölgedeki yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu alevler kontrol altına alınarak ekiplerce söndürülüp, soğutma çalışmaları başlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada maden sahaları yeniden yeşilleniyorÖnceki Haber

Kütahyada maden sahaları yeniden yeşille...

TÜBİTAKın elediği proje, bakın nerede yayımlandıSonraki Haber

TÜBİTAKın elediği proje, bakın nerede ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar