160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

DAK, 17 Ağustos Depreminin 23üncü yıldönümü etkinliklerinde yer aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAK, 17 Ağustos Depreminin 23üncü yıldönümü etkinliklerinde yer aldı
Abone ol
DORLİON ARAMA KURTARMA EKİBİ (DAK), AFAD BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN 17 AĞUSTOS 1999 MARMARA DEPREMİ’NİN 23’NCÜ YILI ANMA ETKİNLİKLERİ İÇİN GÖLCÜK’TEKİ ETKİNLİKLERİNDE YER ALDI.

Dorlion Arama Kurtarma Ekibi (DAK), AFAD Başkanlığı tarafından düzenlenen 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23’ncü Yılı Anma Etkinlikleri için Gölcük’teki etkinliklerinde yer aldı.


AFAD Başkanlığı, Türkiye’nin yakın tarihindeki en büyük felaketi olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23’ncü yıldönümünde bir etkinlik düzenlendi. Depremin merkez üssü olan Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki anmaya DAK da davet edildi. Anma programın nedeni ile Gölcük Merkez Anıt Park’tan, Kavaklı Sahili 17 Ağustos Anıtı’na kadar bir kortej gerçekleştirildi. Yürüyüşe AFAD Gönüllüleri başta olmak üzere Arama Kurtarma ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı yürüyüşü kortejine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılarak Kavaklı Sahili’ndeki arama kurtarma ekipleri tarafından açılan stantları dolaştı. Açılan stantlar, anma etkinliğinde yer alan vatandaşlarca ilgi ile gezildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karamanda kökeni Orta Asyaya dayanan Saya Geleneği devam ediyorÖnceki Haber

Karamanda kökeni Orta Asyaya dayanan Say...

Genç Sultanlar, Türkiye üçüncüsü olduSonraki Haber

Genç Sultanlar, Türkiye üçüncüsü oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar