160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

D100de otomobil ile cip çarpıştı: 2si çocuk 6 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
D100de otomobil ile cip çarpıştı: 2si çocuk 6 yaralı
Abone ol
Kastamonu’nun Tosya Ilçesi D100 Karayolunda Cip Ile Otomobilin çarpışması Neticesinde Meydana Gelen Kazada 2'si çocuk 6 Kişi Yaralandı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 Karayolu’nda cip ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.A. idaresindeki 34 AE 3744 plakalı Hyundai marka cip ile B.B. yönetimindeki 16 BB 537 plakalı Ford marka otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan cip, yol kenarındaki bir evin bahçesine girdi. Kazada, cipte bulunan 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından cip sürücüsü H.A. ile araçta S.A., E.A., A.A., S.G. ve M.G. Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle D100 Karayolu Samsun istikameti kısa süreliğine araç trafiğine kapandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Belediyesine 100 yeni personelÖnceki Haber

Nazilli Belediyesine 100 yeni personel

İYİ Parti lideri Akşenerden Babacana taziye ziyaretiSonraki Haber

İYİ Parti lideri Akşenerden Babacana taz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar