160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı Bilgi Şöleni toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı Bilgi Şöleni toplantısı yapıldı
Abone ol
Cumhuriyetin Ve Eskişehir Türk Ocağı'nın 100'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Münasebetiyle 'cumhuriyetimizin Ilk Yüzyılı Bilgi şöleni' Isimli Bir Program Gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin ve Eskişehir Türk Ocağı’nın 100’üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ’Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı Bilgi Şöleni’ isimli bir program gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Seyfi Yıldırım, İstanbul Üniversitesi’nden Cezmi Eraslan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fahri Yetim’in konuşmacı olarak katıldı. ’Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı Bilgi Şöleni’ programı Yunus Emre Kültür Sarayı’nda yapıldı. Dinleyicilerin ilgiyle takip ettiği toplantıda konuşmacılar özetle ’Cumhuriyete nasıl gelindi, tarihi gelişimi’, ’Cumhuriyetin kazanımları’ ve ’Cumhuriyet ile ilgili kavramlar ve neleri yapabildik, yapamadık’ konularından bahsetti. Konuşmalar sonucunda özetle, ’Cumhuriyet, devlet başkanının seçimle belirlendiği bir hükümet biçimi olduğu gibi milli egemenlik ilkesini en iyi yaşatan sistem olarak da kabul görmektedir’ tespiti yapıldı. Soru ve cevaplardan sonra Ocak Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, teşekkür konuşması yaparak katılımcılara Şükran Berat’larını takdim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
(ÖZEL) Şair çiftçinin ilham kaynağı doğaÖnceki Haber

(ÖZEL) Şair çiftçinin ilham kaynağı doğa

Baraj gölüne düşen telefonu için dalgıç tuttuSonraki Haber

Baraj gölüne düşen telefonu için dalgıç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar