160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistanda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistanda
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük resmi bir ziyaret için Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’taki temaslarının ardından iki günlük resmi bir ziyaret için Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindeki heyeti taşıyan uçak, Belgrad Nikola Tesla Havalimanına iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanında Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic karşıladı.

Sırbistan ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna yarın Sırbistan Sarayı önünde resmi karşılama töreni düzenlenecek ve ardından liderler baş başa görüşecek.

Erdoğan, yarın Sırp mevkidaşı Vucic ile birlikte Türkiye-Sırbistan 4. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısına başkanlık edecek. Toplantıyı anlaşmaların törenle imzalanması ve Vucic ile Erdoğan’ın ortak basın toplantısı takip edecek.

Erdoğan, temasları dahilinde ayrıca Sırp lider Vucic ile birlikte Türkiye ve Sırbistan’dan ulaşım, altyapı, enerji, turizm, finans ve tekstil sektörlerinden şirketlerin temsilcilerini bir araya getirecek Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nun açılışını gerçekleştirecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Savrulan Zaman filminin prömiyeri Antalyada yapıldıÖnceki Haber

Savrulan Zaman filminin prömiyeri Antaly...

Haymanada 103 yıllık patlamamış top mermisi bulunduSonraki Haber

Haymanada 103 yıllık patlamamış top merm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar