160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çukurova Belediyesinde vefat eden zabıta müdürü için tören düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çukurova Belediyesinde vefat eden zabıta müdürü için tören düzenlendi
Abone ol
Geçirdiği Kalp Krizi Sonrası Vefat Eden çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan özdemir Için Belediye Bahçesinde Tören Düzenlendi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Özdemir için belediye bahçesinde tören düzenlendi. Belediye personeli ve cenaze yakınlarının katıldığı törende Başkan Soner Çetin, Kenan Özdemir’in ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Zabıta Müdürü Kenan Özdemir’in Türk Bayrağına sarılı naaşı hastaneden alınarak saat 13.45 gibi cenaze aracı ile Çukurova Belediyesi bahçesine getirildi. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Birlikte çalışmaktan en çok keyif aldığım, dürüst, namuslu, çalışkan, ahde vefası olan biriydi. Çok çalışkan bir insandı. Çok badireler atlattı ama en son kalbine yenik düştü. Çok üzgünüm. Hepinize başsağlığı diliyorum. Dost canlısı bir insandı. Çok erken kaybettik. Diyecek bir şey bulamıyorum, Allah rahmet eylesin. Hayatımda en üzgün olduğum günlerden birini yaşıyorum” dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da Seyhan Belediyesi’nde 5 yıl birlikte çalıştığı Kenan Özdemir’in çok değerli bir insan olduğunu belirterek, çok üzgün olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Kenan Özdemir’in ruhu için Fatiha okundu ve cenaze defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığına gözyaşları içinde uğurlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cadde ortasında satırlı gerginlikÖnceki Haber

Cadde ortasında satırlı gerginlik

Ardıçtepe Caddesi yenilendi, ulaşım rahatladıSonraki Haber

Ardıçtepe Caddesi yenilendi, ulaşım raha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar