11 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çöplük alanda çıkan yangın otomobili küle çevirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çöplük alanda çıkan yangın otomobili küle çevirdi
Abone ol
Izmir’de Otluk Alanda Başlayıp Mobilya Atıklarına Sıçrayan Yangında Park Halindeki Iki Otomobilde Hasar Oluştu.

İzmir’de otluk alanda başlayıp mobilya atıklarına sıçrayan yangında park halindeki iki otomobilde hasar oluştu.

Yangın, bugün saat 08.20 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı Reis Mahallesi 9025 sokakta bulunan çöplük alanda çıktı. Edinilen bilgiye göre, sokaktaki çöp konteynerlerinin yanında bulunan otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Alevlerin mobilya atıklarını tutuşturmasıyla yangın hızla büyüdü.

Sokağı kara dumanlar kaplarken, yangın park halinde bulunan bir otomobile sıçradı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında bir otomobil kullanılamaz hale geldi. Bir hafif ticari araç da hasar gördü.

Mobilya atıklarını daha önce şikayet ettiklerini belirten mahalle sakini Fethiye Türkelli, "Mobilya atıklarını almaya gelmediler. Yangının atıklar yüzünden çıktığını düşünüyorum. Araba da yandı. Yangından sesinden dolayı uykudan uyandık" dedi.

Bir diğer mahalle sakini Ali Kara ise "Çöpler yığıldı. Belediye görevini yapmıyor. İnsanlarımızda da suç var. Mobilya atıkları uzun süredir burada. Suç belediyenin" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda güvenli kaldırım çalışmaları Önceki Haber

Orduda güvenli kaldırım çalışmaları

Başkan Yıldırımkaya çalışmaları sahada inceledi Sonraki Haber

Başkan Yıldırımkaya çalışmaları sahada i...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar