160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ÇOMÜnün Istakoz Yetiştirme Projesine YÖK Başkanından Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇOMÜnün Istakoz Yetiştirme Projesine YÖK Başkanından Destek
Abone ol
çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Yıllardır Sürdürdüğü ıstakoz Yetiştirme Projeleriyle Deniz Ekosisteminin Korunmasına önemli Katkılarda Bulunuyor. Yetiştirilen ıstakozlar, üniveristeyi Ziyaret Eden Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol özvar Ve çomü Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu Tarafından Denize Bırakıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, yıllardır sürdürdüğü ıstakoz yetiştirme projeleriyle deniz ekosisteminin korunmasına önemli katkılarda bulunuyor. Yetiştirilen ıstakozlar, üniveristeyi ziyaret eden Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu tarafından denize bırakıldı.

ÇOMÜ’yü ziyaret eden Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ıstakoz yetiştirme alanlarını inceledi ve yetiştirilen ıstakozları bizzat denize saldı. Prof. Dr. Özvar, üniversitenin bu alandaki faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirterek, “ÇOMÜ’nün deniz ekosistemini koruma konusundaki çalışmaları, sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşıyor. Bu tür projeler, gelecek nesillere daha sağlıklı bir deniz bırakma amacımızın somut örnekleridir,” dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Denizlerimizin biyolojik çeşitliliğini koruma yolunda gösterdiğiniz özveri ve gayret, üniversitemizi daha da ileriye taşıyacak güçtedir. Bu başarıda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır,” diyerek, tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yabancı öğrenciler öğretmenlerini Türk geleneklerine göre evlendirdiÖnceki Haber

Yabancı öğrenciler öğretmenlerini Türk g...

Adıyamanda yerinde dönüşüm projesine yoğun ilgiSonraki Haber

Adıyamanda yerinde dönüşüm projesine yoğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar