12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocukların oyunu evi kullanılmaz hale getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukların oyunu evi kullanılmaz hale getirdi
Abone ol
ZONGULDAK KİLİMLİ İLÇESİ BELEDİYE SİTESİ MEVKİİNDE ENGELLİ ÇOCUKLARIN ÇIKARDIĞI YANGIN EVİ KULLANILMAZ HALE GETİRDİ.

Zonguldak Kilimli İlçesi Belediye sitesi mevkiinde engelli çocukların çıkardığı yangın evi kullanılmaz hale getirdi.


Edinilen bilgiye göre yangın akşam saatlerinde Kilimli İlçesi Belediye Sitesi mevkiinde meydana geldi.


İddiaya göre Şener Üstenyer’e ait evde engelli çocuklar oyun oynarken, yangın çıktı. Dumanların biranda yükselmesinin ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipler sevk edildi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangında can kaybı olmazken ev kullanılmaz hale geldi.


Öte yandan yangının ardından Kilimli Belediyesi yangından mağdur olan Şener Üstünyer ve ailesine sahip çıkarak otele yerleştirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ergün, en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında Önceki Haber

Başkan Ergün, en başarılı büyükşehir bel...

Kızılay özel çocuklarla boyama etkinlik yaptı Sonraki Haber

Kızılay özel çocuklarla boyama etkinlik...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar