160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocukların hayal gücü sergiye taşındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukların hayal gücü sergiye taşındı
Abone ol
çocukların Hayal Gücü Sergiye Taşındı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uluslararası Gençlik Merkezi, minik sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Renklerin Ritmi" adıyla düzenlenen sergi, 7-14 yaş arasındaki öğrencilerin hayal güçlerini tuval üzerine aktardıkları resimlerden oluşuyor.

Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin katılımıyla hazırlanan sergi, doğa, aile, arkadaşlık ve dünya üzerine kurulan hayallerin resimlerle buluştuğu renkli bir atmosfer sundu. Minik sanatçılar, sergi açılışında kendi eserlerini tanıtarak duygu ve düşüncelerini paylaştı. Aileler ve öğretmenler de öğrencileri yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Gençlik Merkezi yetkilileri açılışta yaptıkları açıklamada, "Çocukların sanat yoluyla kendilerini ifade etmeleri, onların duygusal gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Bu sergi de öğrencilerimizin sanata olan ilgilerini artırmak ve onları cesaretlendirmek amacıyla önemli bir adım" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan çocuk ve gençlere uygulamalı trafik eğitimi Önceki Haber

Jandarmadan çocuk ve gençlere uygulamalı...

Fethiyede İlköğretim Haftası törenle başladı Sonraki Haber

Fethiyede İlköğretim Haftası törenle baş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar