160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çocuklar tiyatro oyunu ile hem eğlendi hem dostluğu öğrendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar tiyatro oyunu ile hem eğlendi hem dostluğu öğrendi
Abone ol
KARTEPE BELEDİYESİ'NİN TİYATRO SEZONU "BREMEN MIZIKACILARI" OYUNU İLE BAŞLADI. OYUNU İZLEYEN ÇOCUKLAR, YALNIZ KALMIŞ 4 HAYVANIN BİR ARAYA GELEREK NASIL DOST OLDUKLARINI ÖĞRENDİ.

Kartepe Belediyesi’nin tiyatro sezonu "Bremen Mızıkacıları" oyunu ile başladı. Oyunu izleyen çocuklar, yalnız kalmış 4 hayvanın bir araya gelerek nasıl dost olduklarını öğrendi.


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Grimm Kardeşler’in (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm) yazdığı masalda, evden kaçan eşek, köpek, kedi ve horozun Bremen’e gidip orada müzisyenlik yapma düşleri, pandomim gösterisi eşliğinde anlatıldı. Keyifli dakikalar geçiren minikler, yapayalnız kalmış 4 hayvanın dostluklarını da öğrenme fırsatı buldu.


Tiyatro gösterisine katılan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Yavrularımız keyifli bir gün geçirmesini istedik. Bremen Mızıkacılarını Kartepe’ye getirdik. Kültür sanat etkinliklerimiz çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bu güzel oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Hülya Erdem, pazarcı esnafının sofrasına konuk oldu Önceki Haber

Başkan Hülya Erdem, pazarcı esnafının so...

Engelsiz sıra gecesi Sonraki Haber

Engelsiz sıra gecesi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar